top of page

Strandwandeling en overleg

Zondag 9 oktober stond de eerste team activiteit op de planning voor de Roparun van 2023. Om vast een beetje in de stemming te komen en daarnaast even lekker uit te waaien werd er gestart met een strandwandeling van rond de 5 kilometer met als eind bestemming strandpaviljoen paal 10. Tijdens deze wandeling was er tijd om gezellig bij te kletsen en van de omgeving te genieten.
Na deze wandeling was het tijd voor het serieuzere werk. Onder het genot van een heerlijk stuk appeltaart en een kopje koffie of thee stond een overleg op de planning over een idee waar Marc al langer mee rond liep over het verlengen van de (loop) blokken van 2 naar 3 uur. De versnaperingen werden overigens gesponsord door Paal 10, onze dank is groot!

Adrie en Goris hadden een voorbeeld 3 uurs schema samengesteld en daarom trapte hij de meeting af met een korte uitleg en daarna was er tijd voor iedereen om zijn ideeën, plus en min punten et cetera te geven. Nadat deze punten genoteerd waren en er hierbij af en toe een levendige discussie ontstond was het tijd om af te ronden. Wat ons betreft een geslaagde start van een nieuw Roparun seizoen.

179 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page