top of page

Oefenrun Roparun Team 159 op 23 april

Helaas tijdens het pinsterweekend dit jaar nog niet de traditionele, internationale run van Parijs naar Rotterdam. In plaats daarvan een prachtig, alternatief traject van 550 kilometer, waarbij wordt gestart op vliegveld Twente om vervolgens kriskras door Nederland weer naar Rotterdam terug te lopen.

Om goed voorbereid aan de start van de Roparun te komen, organiseert Team 159 op zaterdag 23 april aanstaande voor de tweede keer een oefenrun op Goeree-Overflakkee. Op die zaterdag staat dan namelijk een oefenrun van ongeveer 112 kilometer over het eiland, op het programma.

’s Morgens vertrekt Team 159 bij Tieleman Keukens in Middelharnis, om eerst naar Ooltgensplaat te lopen en dan om ongeveer 12:30 uur bij Dorpstienden in Ouddorp aan te komen. Daarna weer terug naar Middelharnis, om daar ongeveer om 15:30 uur aan te komen op het Diekhuusplein.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de activiteiten van de Roparun of wilt u de teamleden komen aanmoedigen, dan kan dat natuurlijk.

De “promotiebus” van Mijnders staat namelijk bij Dorpstienden vanaf 11:30 uur tot 14:00 uur en daarna vanaf 14:30 uur tot 17:00 uur op het Diekhuusplein. Bij de bus zal niet alleen een verloting plaatsvinden, maar is tevens van alles te koop voor het goede doel.

293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page