top of page

Eerste team activiteit - de strandwandeling

Zondag 29 oktober 2023 was weer de start van een nieuw Roparun seizoen, na een schitterende editie afgelopen jaar, gaan we weer bouwen aan een nieuw seizoen. Inmiddels is de inschrijving ook alweer gestart en begin het team alweer vorm te krijgen! Ondanks de vele aanmeldingen zijn we nog wel op zoek naar meer mensen. Dus denk je bij te kunnen dragen en heb je zin om je voor een goed je doel in te zetten met een leuk team enthousiaste mensen neem dan contact op via onze contact knop op de homepage. We zijn in ieder geval nog op zoek naar cateraars, masseurs, fotograaf en navigator.

Ook dit jaar begonnen we weer met een heerlijke strandwandeling, lekker uitwaaien met gelukkig droog weer. Tijd om bij te praten en herinneringen op te halen van de afgelopen seizoenen. Sommigen onder ons wilden er erg graag een puzzeltocht van maken en probeerden onder afleiding van een zeehond hun sleutels te verstoppen! Jammer genoeg wist degene die ze verstopt had ook niet meer waar ze lagen :(.

Dus na de heerlijke koffie/warme choco met appeltaart bij Paal 10 hebben we maar toegegeven en zijn we op zoek gegaan naar het kleinood. Halverwege het zoeken naar de spreekwoordelijke speld in een hooiberg, bedachten we dat een mogelijke eerlijke vinder de sleutels misschien bij een nabij gelegen strandtent zou brengen. En na een belletje bleek dit inderdaad het geval! Dit onderbrak helaas wel de mooi opgezette speurtocht, maar ja voor de eigenaar van huis/auto en kluisje op het werk toch ook wel weer fijn ;)

Onderweg en in de strandtent nog wat mooie kiekjes gemaakt en daarna zijn we weer huiswaarts getogen. De volgende teambijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 24 november, voor tijd en locatie houd deze site en of onze facebook pagina in de gaten.125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page