top of page

Avondrun plus vergadering

Vrijdag avond 25 november om 8 uur, net nadat oranje gelijk had gespeeld tegen Ecuador voor het WK kwamen we bij Antoinette bijeen in haar schitterende winkel in Nieuwe Tonge.

Hier zouden we beginnen met de vergadering en daarna een avondrun houden met een gedeelte van de lopers en fietsers.

De opening was met koffie/thee en heerlijk vers gemaakte appelgebak.

René opende de vergadering met een presentatie, op hoofdlijnen werden de volgende zaken besproken: 1. Eerste paal Calando is 17-11-2022 geslagen en Jolanda heeft namens de Roparun een cheque mogen overhandigen van € 150.000,00 !!! Dit is een grote verdienste van onder andere ons team met de jarenlange inzet door alle vrijwilligers die dit team hebben geholpen!

2. Voorstel over het 3 uurs schema van Marc. Hier hadden we vorige keer al een uitgebreide discussie over gehad met een grotere delegatie. Voor nu is er afgesproken dat we de volgende keer nog het oude vertrouwde 2 uurs schema aan houden. 3. Verschillende acties, voornamelijk voor de komende decembermaand.

4. Dat we op de Lopers, Fysio's, Chauffeurs/Kaartlezers en nog naar een teamcaptain op zoek zijn. Dus mocht je interesse hebben om met een leuk team voor een verschrikkelijk goed doel op pad te gaan dan graag aanmelden via inschrijfformulier


Hierna zijn we met een aantal lopers een fietsers een avond oefenrun gaan doen naar 'de mossel van Bru'. Dit was een oefening van 16 kilometer met een tussenstop voor de foto bij het kunstwerk (Onno heeft de foto gemaakt, vandaar dat hij ontbreekt).

Aan het einde was er een afsluiting onder het genot van een kopje warme chocomelk met slagroom, alvorens iedereen weer huiswaarts ging.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page