top of page

3e teambijeenkomst
Vrijdagavond 3 mei waren we met ons team te gast bij onze trouwe sponsor De Vogel verzekeringen + financieel advies voor onze derde teambijeenkomst.

We zijn begonnen met het uitdelen van het nieuwe teamshirt voor de komende editie. Ontworpen en gemaakt door Atelier Jeda ook een van onze sponsoren en tevens oud-teamgenoot. Daarna met de aanwezige teamleden op de foto.

 

Arie en René namen ons mee in de stand van zaken m.b.t. de voorbereidingen voor de Roparun 2024 welke over 15 dagen (vanaf 3 mei) zal plaatsvinden. We zijn nog dringend op zoek naar een masseur/fysio, dus een ieder werd verzocht in zijn kringetje rond te kijken of er nog iemand gevonden kan worden op korte termijn.

 Vervolgens is er info gedeeld over het Roparun weekend. We hebben ingeschreven op route Zuid, deze start in Clastre boven Parijs en gaat  via o.a. de muur van Geraardsbergen, Antwerpen, Tilburg, Breda, Ossendrecht, Willemstad, Oud-Beijerland, Barendrecht naar de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Deze ruim 534 km met gaan we met een gemiddelde snelheid van 11,2 km/uur proberen af te leggen.

 

Het doel van de run is om veel geld op te halen voor de palliatieve zorg, daartoe ondernemen we allerlei acties. Zoals boodschappen inpakken, lootjes verkopen, statiegeldzuil supermarkt of zelf flesjes/blikjes inzamelen, de bekende mini-Roparuns op de scholen en de aanstaande collecteweek, ook er een persoonlijke donatiepagina voor teamleden en kunnen we rekenen op een groot aantal sponsoren welke ons financieel of in natura steunen.

 

Daarna hebben we nog een bakkie gedaan en gezellig nagekletst.

400 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page