top of page

Tweede team bijeenkomst

Vrijdagavond 17 februari waren we met ons team te gast bij Tieleman Keukens voor onze tweede teambijeenkomst.


René nam ons mee in de stand van zaken m.b.t. de voorbereidingen voor de Roparun 2023 welke over 99 dagen (vanaf 17-2) zal plaatsvinden en begon met het welkom heten van twee nieuwe teamleden.

Mariëlle van Vugt heeft zich aangemeld als fietser en Kees van der Laan als chauffeur op

het lopersbusje.

Een ieder werd verzocht in zijn kringetje rond te kijken of er potentiële leden te vinden zijn voor ons team, want we zijn nog niet compleet. We zijn nog op zoek naar (m/v/x) een

teamcaptain, twee lopers, een fotograaf, een masseur, verzorger, chauffeur en kaartlezer.


Vervolgens is er info gedeeld over het Roparun weekend.

We hebben ingeschreven op route Zuid, deze gaat van vliegveld Twente via Enschede, Lichtenvoorde, Arnhem, Nijmegen, Venlo, Eindhoven, Breda, Ossendrecht, Willemstad, Oud-Beijerland, Barendrecht naar de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Deze ruim 530 km met gaan we met een gemiddelde snelheid van 11,2 km/uur proberen af te leggen.

Het doel van de run is om veel geld op te halen voor de palliatieve zorg, daartoe is ook de

persoonlijke donatiepagina van alle teams/teamleden bijgewerkt, is te bereiken via de ‘doneer nu’ button op onze website.


Ook onze andere initiatieven besproken om geld te verzamelen besproken zoals: deelname aan de Eilandkwis van de Ladies Circle GO, de mini Roparuns op de lagere scholen, de vogeltaarten van Wilma van Kalken, verkoop van lootjes door alle teamleden, benaderen van

sponsoren uit het bedrijfsleven, wijnproverij, de deur-aan-deur collecteweek.


Daarnaast ook aandacht voor de naamsbekendheid van de Roparun en ons team 159, dit doen we door o.a. deel te nemen aan NL Doet waar we bij Nieuw Rijsenburgh in de tuin hebben gewerkt, met de bewoners spelletjes hebben gedaan en voor koffie hebben gezorgd.

Ook onze oefenrun is onderdeel van onze promotiecampagne, op 1 april staat voor de derde keer ons rondje Flakkee op het programma. Ruim 110 km in estafettevorm hardlopen, inclusief verzorging en begeleiding, met dezelfde spelregels als bij de echte run. In diverse dorpen hebben we wisselplaatsen waar we ons kamp opslaan en ook geld proberen op te halen.


Naast deze oefenrun hebben we de geplande gemeenschappelijke trainingen besproken. Zo hebben we 12 maart een halve marathon in de duinen van Westerschouwen op het programma staan. Op 10 april een rondje Zeeland met de fietsers en op 7 mei nog een stuk van het parcours in Brabant met de lopers en fietsers. Ook andere teamleden mogen hieraan natuurlijk meedoen.

Na het bespreken van nieuwsberichten vanuit de Roparun organisatie werd de bijeenkomst

afgesloten en een uitgebreide rondvraag.


Daarna hebben we nog een bakkie gedaan en gezellig nagekletst.
93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page