top of page

Zoek jij ons op tijdens de Flakkeese oefenrun 3 juli 2021?

Onze oefenrun stond gepland tijdens de pinksterdagen, maar helaas gooit Corona nog steeds roet in het lopen/fietsen! Omdat wij zo veilig en gezond mogelijk richting de "echte Roparun" willen, hebben we besloten de oefenrun te verplaatsen naar zaterdag 3 juli a.s.

In tegenstelling tot vorige jaren, waarbij wij een gedeelte van het originele parcours aflegden, hebben wij nu gekozen voor een echte Flakkeese versie! Wij willen tenslotte HET team van Goeree-Overflakkee zijn!


Wij vertrekken lekker vroeg vanaf zonsopgang vanuit Ouddorp en lopen/fietsen/chauffeuren/verzorgen enz. dan met zijn allen via de zuidkant van het eiland door zoveel mogelijk dorpen op G-O richting de oostkant. Vervolgens via het noorden weer terug richting Ouddorp. De officiële route zullen wij hier uiteraard later bekend maken!


Onderweg willen we zoveel mogelijk aandacht vragen voor ons goede doel, dus jullie zullen zeker weten dat wij geweest zijn!

Zet het in je agenda! Want dit wordt weer een ouderwets gezellig evenement van team 159, uiteraard passend binnen de dan geldende maatregelen! Je komst wordt gewaardeerd!
46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page