top of page

Oefenrun 2023

Zaterdag 1 april gaan we voor de 3de keer de jaarlijkse oefen roparun weer op flakkee doen, na de afgelopen 2 succesvolle edities willen we hier weer mooie oefening van maken én daarnaast ook weer geld bij elkaar sprokkelen voor het goede doel van stichting Roparun!

Waarbij het motto van de stichting is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

De bedoeling is voor de 3de keer dat we een rondje over het eiland doen hardlopend in estafettevorm over 112km waarbij de lopers net als in de echte run ondersteund worden door fietsers en een heel team van specialisten. Elk jaar hebben we net een andere route met andere stops zodat we proberen om over het gehele eiland naamsbekendheid te krijgen voor ons team Roparun team 159 Goeree-Overflakkee Runners en natuurlijk stichting Roparun.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan vertellen we bij deze stops over onze goede doelen en verkopen we tulpen, cake, kruukplaetjes, rookworst, nootjes en is er een loterij met mooie prijzen! De opbrengst van dit alles komt natuurlijk ten goede aan het goede doel.

Voor dit jaar hebben we stops gepland in:

Stop

Tijdstip

Ooltgensplaat

6:45 - 7:45

Battenoord Camping Grevelingen

8:15 - 9:45

Poolplaats Stellendam

10:15 - 11:30

Ouddorp Dorpstienden

11:45 - 13:30

Stellendam Oostenbrugge Pallets

14:00 - 14:30

Middelharnis Diekhuus (Finish)

15:00 - 16:30

U bent van harte welkom om het team aan te moedigen of om het goede doel te steunen via de verschillende acties.
102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page