top of page

Groot goede doel nieuws!

Als team hebben wij samen met Hospice Calando een aanvraag ingediend bij Stichting Roparun voor financiële ondersteuning bij het realiseren van een voorziening waar naasten dicht bij hun geliefde kunnen zijn. Vorige week hebben wij onze aanvraag gepresenteerd en kregen wij de steun en het commitment van de stichting voor dit plan!


Wij vinden het bijzonder dat wij bij het 30-jarig bestaan van ons team de mogelijkheid krijgen om ons in te kunnen zetten voor een lokaal doel wat zo aansluit bij het doel van stichting Roparun.


Na de oprichting in 1999 heeft stichting Roparun hospice Calando 10 jaar lang mogen ondersteunen. Zelfs genoemd als Roparun hospice Calando. Calando is een algemene instelling, een (t)huis voor iedereen die ongeneeslijk ziek is en bij wie het sterven aanstaande is.


Palliatieve zorg omvat ook het geven van aandacht, ondersteuning en begeleiding aan de naasten van de zieke. Ook de naasten willen zij een (t)huis bieden.

Om dit te kunnen realiseren willen zij op locatie van de nieuwbouw een voorziening realiseren zodat zij hieraan kunnen voldoen.


Een voorziening waar naasten kunnen verblijven tijdens de laatste levensfase van de zieke, maar waar de zieke ook eventueel nog even “gewoon” samen kan zijn met de naasten.

Wij zijn dankbaar & trots dat wij hieraan mogen gaan bijdragen! Steunen jullie ons ook? https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/15968 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page